Stel uw vraag direct aan Tineke.

Vacature Helpende Plus

Dit ga je doen bij zorgcentrum Bontekoe

Als helpende (plus) bij zorgcentrum Bontekoe biedt je zorg en ondersteuning aan onze bewoners. Je zorgt ervoor dat de bewoners zich prettig voelen en je hebt een ondersteunende hand op het gebied van gezondheid, wonen en welzijn. Je moet goed kunnen samenwerken met ons hele team. Hiernaast ga je ook voor kwaliteit.

Wat wij verwachten

Je bent in het bezit van het diploma MBO helpende (plus) niveau 2. Je bent in staat om in teamverband te werken, want we helpen elkaar overal waar nodig. Daarnaast ben je communicatief sterk, verantwoordelijk, stressbestendig en proactief. Uiteraard heb je affiniteit met de doelgroep.

Hier ga je werken

Bij zorgcentrum Bontekoe bieden wij een unieke kleinschalige woonvorm voor ouderen met een zorgvraag. Op onze twee locaties in Elst en Ede verlenen wij zorg en aandacht aan onze bewoners die past bij hun levensfase. Je komt te werken in een team waarbij je veel vrijheid krijgt om mee te denken over de dagelijkse gang van zaken. Samen met de bewoners proberen wij een familiegevoel te creëren. “Mensen zijn bij ons thuis, ze hebben een plek voor hun zelf.”

Wat wij bieden

Bij Zorgcentrum Bontekoe voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Wij bieden een gezellige werkomgeving binnen een kleinschalig bedrijf en team. Je leert hier veel en we willen je ook kansen geven om door te leren via talloze opleidingsmogelijkheden.


Interesse

Wil jij persoonlijke zorg bieden aan bewoners van zorgcentrum Bontekoe in een vertrouwde omgeving? Zorg die je met hart en ziel kunt vervullen op een kleinschalige woonzorglocatie met een vast team? Dan hebben wij de baan die bij jou past! Of wil je een dag meelopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden.

Meer informatie?
Neem contact op met Nouredinne el Hamdaoui via 06 3717 5111 of via
info@zorgcentrumbontekoe.nl

Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief