Vacatures

Werken bij zorgcentrum Bontekoe

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor je bij ons. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de bewoners, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving. Een leuk team en fijne cliënten waarvoor je écht iets kan betekenen.

Functies

Binnen zorgcentrum Bontekoe bieden we verschillende functies binnen onze twee woonzorglocaties. Naast deze vacatures bieden we ook scholingen aan. Kies jou functiecategorie en kijk wat er bij jou past!

Lees het verhaal van onze collega Mandy over het werk dat zij verricht bij zorgcentrum Bontekoe.

“Hallo, mijn naam is Mandy 34 jaar oud en ik ben woonachtig in Elst. Ik ben moeder van een zoontje van 2 jaar en ben sinds oktober 2020 werkzaam als verpleegkundige bij zorgcentrum Bontekoe.

Vroeger heb ik gekozen om in de zorg te werken omdat ik van betekenis wilde zijn voor mensen die hulp nodig hebben. Dit geeft mij een goed gevoel. Mensen helpen die je daar heel erg dankbaar voor zijn, dat is het mooiste wat er is.

Elke werkdag maak je weer iets anders mee, waardoor het werk nooit saai wordt. Het team waarin ik werkzaam ben is erg gevarieerd qua leeftijd en kennis. Zoals collega’s die al langer in de zorg werken en collega’s die net van school afkomen.

Het leuke wat ik vind aan zorgcentrum Bontekoe is dat het kleinschalig is. Door de twee huiskamers met twee verschillende doelgroepen is het werk erg variërend.”

Dat is gewoon bijzonder!