Werken bij

Dit ga je doen

Alles tegelijk, denk je wel eens, als je binnenkomt. Een collega heeft zich verslapen, de boodschappendienst heeft de deur open laten staan en er is iemand gevallen. Breuk of complicaties, je moet gauw kijken. Je doet de deur achter je dicht en denkt na. Echt wat voor jou. Je kunt goed overstijgend denken en prioriteiten stellen en je hebt al snel versterking geregeld. Even later  buig je je over de dame heen. Je hebt jouw medisch-technische kennis paraat en het is fijn dat je de situatie kunt analyseren. Maar ook vraag je door op momenten dat je intuïtie zegt dat er nog iets is wat je moet weten. Dat je soms net dat stukje extra kunt regelen waardoor iemand gelukkig is, maakt je blij. Je hebt je diploma Verpleegkundige niveau 4 op zak en dat je een flinke verantwoordelijkheid hebt, vind je prettig. Het betekent dat je ook veel kunt oplossen.

Wat wij verwachten

Je bent in het bezit van het diploma MBO Verpleegkunde en BIG geregistreerd. Je bent je in staat om in teamverband te werken. Daarnaast ben je communicatief sterk, verantwoordelijk, stressbestendig en proactief. Uiteraard heb je affiniteit met de doelgroep. Omdat er veel hoog complexe zorg verleend wordt ben je bevoegd en bekwaam voor alle relevante handelingen.

Hier ga je werken

“Mensen zijn bij ons thuis, ze hebben een plek van hun zelf.”

Wat wij bieden

Bij Zorgcentrum Bontekoe voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer.

 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Zorgcentrum Bontekoe nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature. Wil je een dag meelopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Meer informatie?

Neem contact op met Mona Hamoni, 06 3333 7355, mona.hamoni@zorgcentrumbontekoe.nl

Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Zorgcentrum Bontekoe in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.