Stel uw vraag direct aan Tineke.

Vacature Verzorgende-IG Niv 3

Dit ga je doen bij zorgcentrum Bontekoe

Als verzorgende-IG verleen en coördineer je de nodige zorg en begeleiding van onze bewoners. Je zit bijvoorbeeld bij intakegesprekken met nieuwe bewoners en hun naasten, waarbij je de nodige informatie op doet. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het zorgproces en stel je samen een zorgplan op. Je voert verpleegtechnische handelingen uit en je houdt tijdens je dienst goed in de gaten of alles op de locatie loopt zoals het zou moeten lopen. Samenwerken en het leveren van kwaliteit staan voor jou centraal, zowel richting de bewoners en hun familie als richting je collega’s.

Wat wij verwachten

Je bent in het bezit van het diploma MBO verzorgende IG niveau 3. Je bent in staat om in teamverband te werken, want we zijn een echt team en helpen elkaar waar nodig. Daarnaast ben je communicatief sterk, verantwoordelijk, stressbestendig en proactief. Uiteraard heb je affiniteit met de doelgroep. Omdat er hoog complexe zorg verleend kan worden ben je bevoegd en bekwaam voor alle relevante handelingen.

Hier ga je werken

Bij Zorgcentrum Bontekoe bieden wij een unieke kleinschalige woonvorm voor ouderen met een zorgvraag. Op onze twee locaties in Elst en Ede verlenen wij zorg en aandacht aan onze bewoners die past bij hun levensfase. Je komt te werken in een team waarbij je veel vrijheid krijgt om mee te denken over de dagelijkse gang van zaken. Samen met de bewoners proberen wij een familiegevoel te creëren. “Mensen zijn bij ons thuis, ze hebben een plek van hun zelf.”

Wat wij bieden

Bij Zorgcentrum Bontekoe voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Wij zorgen ervoor dat je in een gezellige werkomgeving beland binnen een kleinschalig bedrijf en team. Je leert hier veel en we willen je ook kansen geven om door te leren via talloze opleidingsmogelijkheden.


Interesse

Wil jij persoonlijke zorg bieden aan bewoners van zorgcentrum Bontekoe in een vertrouwde omgeving? Zorg die je met hart en ziel kunt vervullen op een kleinschalige woonzorglocatie met een vast team? Dan hebben wij de baan die bij jou past! Of wil je een dag meelopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden.

Meer informatie?
Neem contact op met Nouredinne el Hamdaoui via 06 3717 5111 of via
info@zorgcentrumbontekoe.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief