Stel uw vraag direct aan Tineke.

Werken en leren

Dit ga je doen

Je gaat bij ons aan het werk en tegelijkertijd combineer je een opleiding. Dus ben je op zoek naar (ander) werk en lijkt het je leuk om bij zorgcentrum Bontekoe aan de slag te gaan? Hier is veel mogelijk. Wij willen werknemers een kans geven om zich te blijven ontwikkelen in de ouderenzorg. Daarom bieden bij scholingen aan, maximaal tot en met MBO niveau 4.

Hier ga je werken

Bij zorgcentrum Bontekoe bieden wij een unieke kleinschalige woonvorm voor ouderen met een zorgvraag. Op onze twee locaties in Elst en Ede verlenen wij zorg en aandacht aan onze bewoners die past bij hun levensfase. Je komt te werken in een team waarbij je veel vrijheid krijgt om mee te denken over de dagelijkse gang van zaken. Samen met de bewoners proberen wij een familiegevoel te creëren. “Mensen zijn bij ons thuis, ze hebben een plek van hun zelf.”

Wat wij bieden

Bij Zorgcentrum Bontekoe voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Wij bieden een gezellige werkomgeving binnen een kleinschalig bedrijf en team. Je leert hier veel en we willen je ook kansen geven om door te leren via talloze opleidingsmogelijkheden.


Interesse

Wil jij persoonlijke zorg bieden aan bewoners van zorgcentrum Bontekoe in een vertrouwde omgeving? Zorg die je met hart en ziel kunt vervullen op een kleinschalige woonzorglocatie met een vast team? Dan hebben wij de baan die bij jou past! Of wil je een dag meelopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden.

Meer informatie?
Neem contact op met Nouredinne el Hamdaoui via 06 3717 5111 of via
info@zorgcentrumbontekoe.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief