Locaties

Locatie Noor

Nederland vergrijst in een hoog tempo, wat betekent dat de zorgvraag steeds verder stijgt. De overheid stimuleert zorgaanbieders om zorgverlening zo lang mogelijk bij de cliënt thuis aan te bieden, waarbij maximaal wordt ingespeeld op de persoonlijke behoefte van de cliënt. Wanneer thuis wonen echt niet meer gaat en er 24 uur toezicht of zorg in de nabijheid nodig is Zorgcentrum Bontekoe een goed alternatief. Het zorgcentrum is een kleinschalige organisatie. Binnen locatie Noor te Elst is er een capaciteit voor 24 cliënten.

Voor wie is Noor?

Locatie Noor in Elst (Gelderland) is speciaal voor ouderen die lichamelijk (ernstig) ziek zijn en veel (speciale) zorg nodig hebben. Het gaat om chronische ziekte: een ziekte die heel lang duurt, steeds terugkomt of niet meer overgaat.

Ons prachtige vrijwel nieuwe zorgcentrum nodigt uit voor een huiselijke sfeer; samen met u en uw familie leden zorgen wij voor een prettige leefomgeving, wat voor u belangrijk is staat bij ons in de dagelijkse zorgverlening centraal. Wij bieden u een totaalpakket van wonen, zorg en welzijn waarbij er samen met de bewoners gekookt en gegeten zal worden en er rekening wordt gehouden met uw voorkeur en gewoonten.

Indicatie CIZ is nodig

Om in aanmerking te komen voor zorg en verblijf is indicatie vanaf ZZP 4 van het Centrum Indicatie Zorg (CIZ) nodig. Zorgcentrum Bontekoe biedt – waar mogelijk – hulp bij de aanvraag van de indicatie.

Eigen kamer

Op locatie Noor heeft iedere bewoner een eigen kamer met een hoog-laag bed. Het sanitair beschikt waar mogelijk over een bidet. De cliënt en zijn familie richten de kamer in met eigen meubilair, zoals een televisie, zithoek en persoonlijke eigendommen. De gehele zorgunit ademt een huiselijke sfeer. Er zijn twee huiskamers en er worden maaltijden geserveerd.

Zorg verlenen

Op locatie Noor werken gediplomeerde medewerkers die bekend zijn met de gewoonten van de bewoners. Binnen Zorgcentrum Bontekoe werken, naast verzorgenden en verpleegkundigen, ook samen fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, geestelijke verzorgers en artsen. Samen werken zij aan een goede zorg en dienstverlening.

Thuis voelen

Zorgcentrum Bontekoe streeft ernaar dat mensen zich waar dan ook thuis kunnen voelen. We willen recht doen aan de cliënt als persoon. Ervaringen die in zijn of haar leven belangrijk zijn, zijn dat ook voor ons. Samen met de cliënt en zijn of haar familie willen we zorgdragen voor een prettige leefomgeving.

Gastvrij

De familie en gasten zijn altijd welkom.

Tevredenheid & kwaliteit

Uitgangspunt van onze zorgverlening is de tevredenheid van onze cliënten. We vinden een klant- en klachtvriendelijk klimaat belangrijk. Meer informatie over onze uitgebreide klachtenregeling vindt u hier.

Meer informatie?

Onze zorgmanagers geven informatie. In een persoonlijk gesprek of via een informatiebijeenkomst aan groepen. Bezichtiging van Noor is mogelijk. Informatie over Zorgcentrum Bontekoe vindt u hier.