Stel uw vraag direct aan Tineke.

Vacature Verpleegkundige

Dit ga je doen

Als verpleegkundige verleen je de nodige zorg aan de bewoners. Je kunt goed overstijgend denken en prioriteiten stellen en je weet op de juiste momenten versterking te regelen. Je hebt jouw medisch-technische kennis paraat en het is fijn dat je situaties goed kunt analyseren. Maar ook vraag je door op momenten dat je intuïtie zegt dat er nog iets is wat je moet weten. Dat je soms net dat stukje extra kunt regelen waardoor iemand gelukkig is, maakt je blij. Je hebt een flinke dosis verantwoordelijkheid, wat je erg prettig vindt.

Wat wij verwachten

Je bent in het bezit van het diploma MBO Verpleegkunde niveau 4 en BIG geregistreerd Je bent in staat om in teamverband te werken, want we zijn een echt team en helpen elkaar waar nodig. Daarnaast ben je communicatief sterk, verantwoordelijk, stressbestendig en proactief. Uiteraard heb je affiniteit met de doelgroep. Omdat er hoog complexe zorg verleend kan worden ben je bevoegd en bekwaam voor alle relevante handelingen.

Hier ga je werken

Bij zorgcentrum Bontekoe bieden wij een unieke kleinschalige woonvorm voor ouderen met een zorgvraag. Op onze twee locaties in Elst en Ede verlenen wij zorg en aandacht aan onze bewoners die past bij hun levensfase. Je komt te werken in een team waarbij je veel vrijheid krijgt om mee te denken over de dagelijkse gang van zaken. Samen met de bewoners proberen wij een familiegevoel te creëren. “Mensen zijn bij ons thuis, ze hebben een plek van hun zelf.”

Wat wij bieden

Bij Zorgcentrum Bontekoe voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Wij zorgen ervoor dat je in een gezellige werkomgeving beland binnen een kleinschalig bedrijf en team. Je leert hier veel en we willen je ook kansen geven om door te leren via talloze opleidingsmogelijkheden.


Interesse

Wil jij persoonlijke zorg bieden aan bewoners van zorgcentrum Bontekoe in een vertrouwde omgeving? Zorg die je met hart en ziel kunt vervullen op een kleinschalige woonzorglocatie met een vast team? Dan hebben wij de baan die bij jou past! Of wil je een dag meelopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden.

Meer informatie?
Neem contact op met Nouredinne el Hamdaoui via 06 3717 5111 of via
info@zorgcentrumbontekoe.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief